Οι Κοντιζάς και Κουτσόπουλος ρωτούν τους διαγωνιζόμενους ποιος έχει το καλύτερο στυλ! Ποιος κέρδισε;

Στο επεισόδιο του MasterChef, οι 18 διαγωνιζόμενοι έκαναν unboxing τα κουτιά του Mystery Box. Οι τρεις κριτές ζητούν από τους παίκτες να δημιουργήσουν ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα, με τον νικητή της Ομαδικής Δοκιμασίας να κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησαν τους παίκτες ποιος έχει το καλύτερο στυλ, με τον Κοντιζά να κερδίζει τον τίτλο του πιο καλοντυμένου κριτή.

Στο επεισόδιο του MasterChef, οι 18 διαγωνιζόμενοι αντιμετώπισαν το Mystery Box challenge. Οι τρεις κριτές ζήτησαν από τους παίκτες να δημιουργήσουν πιάτα που θα εντυπωσιάσουν με τη γεύση και την παρουσίαση τους. Ο νικητής της Ομαδικής Δοκιμασίας θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησαν τους παίκτες ποιος έχει το καλύτερο στυλ, με τον Κοντιζά να κερδίζει τον τίτλο του πιο καλοντυμένου κριτή.

Στο MasterChef, οι διαγωνιζόμενοι αντιμετώπισαν το Mystery Box challenge, καλούμενοι να δημιουργήσουν εντυπωσιακά πιάτα. Ο νικητής της Ομαδικής Δοκιμασίας θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησαν τους παίκτες ποιος έχει το καλύτερο στυλ, με τον Κοντιζά να κερδίζει τον τίτλο του πιο καλοντυμένου κριτή.

δειτε ακομα