Μαρία Σολωμού & Μάριος Αθανασίου: Παρουσιάζονται μαζί χρόνια μετά τον χωρισμό τους (Φωτογραφίες)

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά” με πρωταγωνίστρια την Μαριάννα Τουμασάτου διεξήχθη χθες Τρίτη 5/12 στο θέατρο Coronet, και παρευρέθηκαν εκεί και ο Μάριος Αθανασίου με την Μαρία Σολωμού, οι οποίοι είναι στενοί φίλοι.

Οι δύο ηθοποιοί, που έχουν επιλέξει διαφορετικούς δρόμους εδώ και χρόνια, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα, φωτογραφήθηκαν μαζί. Στις φωτογραφίες, φαίνονται χαλαροί και ευδιάθετοι, ενώ φαίνεται πως ήταν χαλαροί πριν από τη λήψη. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν έναν γιο μαζί, τον Αλέξανδρο, ο οποίος είναι φοιτητής και πριν ζούσε με τον πατέρα του. 

«Το παιδί ήταν δυο χρονών. Ο Μάριος φεύγει ένα ταξίδι και μου λέει “Μαρία, όταν γυρίσω από το ταξίδι στην Κύπρο, δεν θα ξανάρθω. Θα φύγω για το ταξίδι και μετά θα πάω στο σπίτι. Θα έρχομαι τα σαββατοκύριακα, θα είναι καλή ευκαιρία”», δήλωσε η Μαρία Σολωμού για τον χωρισμό τους.

«Την ημέρα που ο Μάριος έφυγε, το ίδιο το βράδυ, το παιδί πρώτη φορά στη ζωή του, ακούω τα πατουσάκια του να κατεβαίνουν από την κούνια. Ήρθε και έπεσε στη θέση του στο κρεβάτι. Εγώ από την άλλη μεριά, να κλαίω. «Παναγία μου, Χριστέ μου, το παιδί έχει κάτι, διαβάζει το μέλλον, τα μυαλά…». Δεν ρώτησε ποτέ τίποτα. Τον άφησα να κοιμάται στη θέση του πατέρα του για έναν χρόνο», είχε πει η ηθοποιός. 

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: 

maria solomou marios athanasiou%20(2)

maria solomou marios athanasiou%20(3)

Κατερίνα Θεοχάρη, Μαριάννα Τουμασάτου, Μαρία Σολωμού​

maria solomou marios athanasiou%20(1) 1

Κατερίνα Θεοχάρη, Μαρία Σολωμού

Photo Credits: PAPADAKIS PRESS

δειτε ακομα

δειτε ακομα