Μαρία Κανελλοπούλου: “Η μάχη με το long covid με οδήγησε σε μεγάλη κατάθλιψη – Αντιμετώπισα ταχυκαρδία, δύσπνοια…”

Σε μια εμφάνιση στην εκπομπή “Στούντιο 4” την Τρίτη 5 Μαρτίου, η Μαρία Κανελλοπούλου μίλησε ελεύθερα για την εμπειρία της με τα συμπτώματα του long covid.

Η εμπειρία της Μαρίας Κανελλοπούλου

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στον αγώνα που έδωσε με το long covid, λέγοντας: “Το καλοκαίρι του ’22 είχα covid και μετέπειτα long covid, με μια πολύ δύσκολη πορεία. Αντιμετώπισα έντονη κόπωση, χωρίς να αντιμετωπίσω τόσο δριμύ το ίδιο το νόσημα. Διαγνώστηκα με πνευμονία, αλλά η πραγματική μάχη ήταν με την ομίχλη του μυαλού, όπως την αποκαλεί ο ΠΟΕ. Αισθανόμουν δυσκολία στη συγκέντρωση και στην οδήγηση. Τελικά, είναι κάτι που εσωτερικεύτηκα και με αντιμετώπισε με μεγάλη ανησυχία και δυσκολία στην επικοινωνία. Η εμπειρία αυτή με οδήγησε σε βαθιά κατάθλιψη και δυσκολία να επικοινωνήσω με τον έξω κόσμο. Ένιωσα ότι χάνω τον έλεγχο και αντιμετώπισα ανυπολόγιστα προβλήματα”.

Η Κανελλοπούλου περιέγραψε πώς αντιμετώπισε τα συμπτώματα όταν επισκέφθηκε το νοσοκομείο και αντιμετώπισε ταχυκαρδία, δύσπνοια και δυσκολία στην κινητικότητα, υπογραμμίζοντας τη σκληρότητα της μάχης που έδωσε κατά τη διάρκεια της νόσησης.

*Πηγή εικόνας: NDP

δειτε ακομα

δειτε ακομα