Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση στις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη – “Δεν έβρισα ποτέ το παιδί της”

Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε δηλώσεις το βράδυ της Δευτέρας (27/11) κατηγορώντας τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ότι έβρισαν το παιδί της στο παρελθόν.

Η απόκριση της Μαίρης Συνατσάκη

Μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε στη Φαίη Φώτου και την εκπομπή “Το Πρωινό” ότι ποτέ δεν έβρισε το παιδί της Ζήνας Κουτσελίνη.

Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που διαβάστηκαν κάποιες παλαιότερες της δηλώσεις στην τηλεόραση και επανέλαβε ότι δεν έβρισε το παιδί κανενός ανθρώπου. Υπογράμμισε επίσης ότι ο τίτλος που την αποδίδεται είναι αβάσιμος, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τέτοια ενέργεια.

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στην εμφάνισή της σε εκπομπή, καθώς και σε μία συνέντευξη την οποία έδωσε. Υπογράμμισε ότι τότε η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν βρίσει το παιδί της.

Σχολίασε επίσης ότι σε μία συνέντευξη που είχε δώσει για την κόρη της, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε κάνει απαξίωση για τα όσα είχαν ειπωθεί. Δεν απέκλεισε τη δυνατότητα να της γίνουν προτάσεις να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: papadakispress

δειτε ακομα

δειτε ακομα