Λίστα Forbes: Η Rihanna, ο Jay Z και η Kim Kardashian ανήκουν στους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Στην λίστα των πιο πλούσιων ανθρώπων του κόσμου του Forbes συγκαταλέγονται η Rihanna, ο Jay Z και η Kim Kardashian, ενώ δεν μπήκε ο πρώην σύζυγος της Kim, οι λόγοι για αυτό είναι οι αντισημιτικές δηλώσεις του Kanye West στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα η εταιρία αθλητικών ειδών να λήξει τη συνεργασία τους.

Η Rihanna κατέκτησε τον 2002 χώρο στη λίστα με καθαρά κέρδη 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων μετά την επιτυχία της εταιρίας της Fenty στα εσώρουχα και τα καλλυντικά. Μέσα στη λίστα είναι επίσης και ο Bernard Arnault, πρόεδρος του κολοσσού ειδών πολυτελείας LVMH, που κατέκτησε την κορυφή από τον Elon Musk, για να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με καθαρά κέρδη 211 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αύξηση 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων από πέρυσι.

Η Kim Kardashian εξακολουθεί να έχει μια πλούσια καριέρα με τη σειρά ρούχων Skims shapewear, ενώ η περιουσία της έχει μειωθεί από 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Jay Z βρίσκεται στο νούμερο 1217 της λίστας με καθαρά κέρδη 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Oprah Winfrey παραμένει μια αξιόλογη παρουσία στη λίστα με μειωμένη περιουσία από τα 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι στα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος.

Ο Forbes καταμέτρησε 2.640 δισεκατομμυριούχους από 77 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των πιο επιτυχημένων και διάσημων ανθρώπων στον κόσμο.

Photo Credits: ABACA

δειτε ακομα

δειτε ακομα