Λιάνα Γαρμπή: “Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν οικογένεια για εμάς, ήταν δάσκαλός μας, μάθαμε δίπλα του”

Ο καλλιτεχνικός κόσμος πενθεί για την απώλεια του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Η Καίτη Γαρμπή ήταν από τους πρώτους που γράφτηκαν ορισμένα λόγια για τον αείμνηστο τραγουδιστή, αφού ήταν ο άνθρωπος που τη βοήθησε στα πρώτα επαγγελματικά της βήματα.

Η αδερφή της τραγουδίστριας, Λιάνα Γαρμπή, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, ήθελε επίσης να αποχαιρετίσει τον Γιάννη Φλωρινιώτη, αφού και εκείνη ξεκίνησε την πορεία της πλάι σε αυτόν.

Λέξεις της Λιάνας Γαρμπή για τον Γιάννη Φλωρινιώτη

«Γιάννης Φλωρινιώτης, μεγάλη απώλεια. Ήταν οικογένεια για εμάς, ήταν δάσκαλός μας. Μάθαμε δίπλα του πώς είναι ο πραγματικός καλλιτέχνης. Ήταν ακούραστος, γεμάτος πάθος για τη δουλειά του και φυσικά ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του. Αν και ήταν σταρ, ήταν ταπεινός άνθρωπος. Δούλεψα μαζί του πολλά χρόνια, ταξίδεψαμε παντού, ηχογραφήσαμε δίσκους, έπαιξε σε θέατρα, στην κινηματογραφική βιομηχανία και παίξαμε σε πολλά μαγαζιά, συναντώντας αρκετούς διάσημους», δήλωσε αρχικά η Λιάνα Γαρμπή.

«Τον αγαπούσα πάρα πολύ, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ, και ο ίδιος μας αγαπούσε πάρα πολύ και μας πρόσεχε. Με αποκαλούσε χαϊδευτικά «τσαούσα» γιατί ήμουν η πιο μικρή και η πιο εκδηλωτική. Θέλω να στείλω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και να τους δώσω το θάρρος τους. Καλό ταξίδι στο φως», συμπλήρωσε η ίδια Λιάνα Γαρμπή.

δειτε ακομα