Λένα Μαντά: “Η κόρη μου με προκάλεσε συναισθηματικά και με οδήγησε στο ψυχολόγο χωρίς ευαισθησία. Δεν έχω ξανακλάψει με τέτοιο τρόπο για κανέναν”

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” βρέθηκε πρόσφατα η γνωστή συγγραφέας Λένα Μαντά, για να συζητήσει για το νέο της βιβλίο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η κ. Μαντά αποκάλυψε και ένα μεγάλο μέρος της ζωής της, συμπεριλαμβανομένης και της σχέσης της με την κόρη της.

Δηλώσεις της Λένας Μάντα

«Δεν είμαι κοινωνική. Είναι δύσκολο να αντέξεις κάποιον που λέει την αλήθεια. Ο κόσμος δεν θέλει να ακούσει την αλήθεια. Ήμουν πάντα απαιτητική, ιδίως όταν ήμουν νεότερη. Ίσως να είναι κληρονομικό από τη μητέρα μου. Έχω μόνο μία φίλη», εξομολογήθηκε.

«Δεν είμαι κοινωνική καθόλου, η παρουσίαση των βιβλίων μου είναι δύσκολη για μένα. Η συγγραφή είναι ένα μοναχικό εγχείρημα. Πρέπει να είσαι εσύ και οι χαρακτήρες σου. Αυτό γίνεται συνήθεια με τα χρόνια. Από μικρή, επειδή η μητέρα μου με άφηνε μόνη έμαθα να συνηθίζω τη μοναξιά…», συνέχισε.

Όταν ρωτήθηκε για την κόρη της, η Λένα Μαντά αποκάλυψε: «Η κόρη μου είναι σκληρή και δικαιολογική. Δείχνει αυστηρότητα και δεν φοβάται να μιλήσει. Ξεπέρασε εμένα. Δεν έχω ξανακλάψει με τέτοιο τρόπο για κανέναν, ούτε γι’ ανδρώνα ούτε για κάποιον άλλο. Με προκάλεσε συναισθηματικά και με οδήγησε στον ψυχολόγο με απόλυτη ψυχρότητα. Ευτυχώς που συνέβη αυτό, γιατί με βοήθησε να καταλάβω κάποια πράγματα. Είναι πιο απαιτητική λόγω της νεότητάς της. Κάποτε κι εγώ ήμουν αρκετά αυστηρή, αλλά με τον καιρό τα πράγματα αλλάζουν».

δειτε ακομα

δειτε ακομα