Λένα Δροσάκη: “Δεν ονειρευόμουν ποτέ να κάνω οικογένεια και παιδιά”

Συνέντευξη στο περιοδικό ΤύποςTV και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε η Λένα Δροσάκη. Η ηθοποιός, που θα εμφανιστεί φέτος στην σειρά «Ο πρώτος από εμάς» του ΑΝΤ1, μίλησε για τη ζωή της μετά το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, αλλά αναφέρθηκε επίσης και στον γιο της, Αναστάση, που έχει γίνει η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της.

«Δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά, αλλά ο Αναστάσης ήρθε και με διάλεξε! Από τα πλούτη διαλέγω τις σχέσεις, τους αληθινούς δεσμούς, την αγάπη, την αγκαλιά, το μοίρασμα.

Η ζωή προχωρά, εξελίσσεται, μας μαθαίνει να επιβιώνουμε, να μεγαλώνουμε και να απολαμβάνουμε. Τη χαίρομαι λοιπόν με τον Αναστάση μου», δήλωσε αρχικά η Λένα Δροσάκη.

Ο γιος σας πόσο σας άλλαξε ως άνθρωπο; Θα τολμήσω να σας ρωτήσω και ως επαγγελματία, λόγω της πιο έντονης ευαισθησίας που αποκτά μια γυναίκα όταν γίνεται μητέρα.

Ένα ακόμη δύσκολο ερώτημα. Νιώθω ότι ήμουν ήδη ένας άνθρωπος που είχε ξεκινήσει το ταξίδι της εσωτερικής γνώσης, το ταξίδι του να φωτίσει τα σκοτεινά σημεία της, να με αποδεχτεί και να με αγαπήσει, να αναζητήσει αυτό που της αξίζει, να θέσει όρια. Και ήρθε ο Αναστάσης και με βοηθάει να περπατήσουμε μαζί αυτήν την πορεία.

Φωτογραφία: Instagram @lenakidrs

δειτε ακομα