Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ξεσπάσει μετά από ένα σχόλιο που δέχτηκε στο Twitter, το οποίο έλεγε “Πότε θα γίνεις μαμά; Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς”.

Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε έντονα σε ένα προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε στο Twitter. Ένας χρήστης του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου της έγραψε: «Εσύ πότε θα γίνεις μάνα; Του Αγίου κούκου ανήμερα λέει ο σοφός λαός, με τα μυαλά που κουβαλάς. Ξέρει ο Θεός που τα δίνει, εσύ που μυαλό; Κάηκε από τον οξυζενέ». Σε απάντηση στην επίθεση, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Όταν μιλάω για τοξικότητα μιλάω για τέτοια… εμετικά σχόλια από ψεύτικα προφίλ. Πόσο σκ@τόψυχος παίζει να είσαι για να πεις κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα; Τα σχόλια δικά σας».

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι παρουσιάστρια και δέχτηκε προσβλητικό σχόλιο στο Twitter. Ένας χρήστης της έγραψε: «Εσύ πότε θα γίνεις μάνα; Του Αγίου κούκου ανήμερα λέει ο σοφός λαός, με τα μυαλά που κουβαλάς. Ξέρει ο Θεός που τα δίνει, εσύ που μυαλό; Κάηκε από τον οξυζενέ». Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε έντονα στο σχόλιο και ανέφερε: «Όταν μιλάω για τοξικότητα μιλάω για τέτοια… εμετικά σχόλια από ψεύτικα προφίλ. Πόσο σκ@τόψυχος παίζει να είσαι για να πεις κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα; Τα σχόλια δικά σας».

kai

δειτε ακομα

δειτε ακομα