Ιωάννης Παπαζήσης: “Η δυσκολία να μεγαλώσεις ένα παιδί”

Ο ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Παπαζήσης μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει, τις αποφάσεις που έχει λάβει, αλλά και για το πως αντιμετωπίζει την ανατροφή του παιδιού του.

Όσα είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης στη συνέντευξή του

Έχεις αναφέρει στο παρελθόν ότι, ανεξάρτητα από τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισες, εσύ ήσουν πάντα δυνατός. Ποιες δυσκολίες έχεις αντιμετωπίσει;

Οι δυσκολίες προέρχονται από τη φύση μας, από την ύπαρξή μας. Κάποιες φορές, ακόμα και η επίτευξη των στόχων μας μπορεί να μας οδηγήσει σε σκοτεινά σημεία, αν δεν αισθανθούμε ικανοποίηση. Υπάρχουν επίσης οι δυσκολίες που προκαλούνται από τους άλλους ανθρώπους. Ξέρει κανείς τι να κάνει με το φως του, όταν ζει στην κόλαση; Τα σκοτεινά σημεία γύρω μας είναι ολοένα και πιο έντονα και μας καταβροχθίζουν. Η κοινωνία μας έχει γίνει σκοτεινή και το φως φαίνεται σπάνιο.

Πως αντιμετωπίζεις αυτό; Όταν αισθάνεσαι ότι καταπίνεσαι από μια κατάσταση, τι κάνεις;

Δεν έχω άμυνες. Ζω τις σκοτεινές περιοχές μου. Ίσως με εξιτάρει το γεγονός ότι όλα τα σκοτεινά συναισθήματα είναι κοντά στη φύση τους.

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχεις αντιμετωπίσει στη ζωή σου μέχρι σήμερα;

Εμένα να μεγαλώνω ένα παιδί είναι μια πολύ μεγάλη δυσκολία, παρά την φωτεινότητα, τη χαρά και την ευχαρίστηση που μου προσφέρει. Είναι ένα πολύ δύσκολο και μοναχικό κομμάτι της ζωής μου. Για κάποιον όπως εγώ, δεν υπάρχει αποτυχία όταν πρόκειται για το παιδί, πρέπει να αντιμετωπίζεις κάθε δυσκολία που σου παρουσιάζεται, ακόμα και αν δεν αισθάνεσαι ικανός.

Φωτογραφία: @papazisisioannis

δειτε ακομα

δειτε ακομα