Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Αυτή την περίοδο αναρρώνω γιατί είχα ένα σημαντικό χειρουργείο, ήταν λίγο ζόρικο”

Κάθε Παρασκευή στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» βλέπουμε την Ιωάννα Παλιοσπύρου με τη δική της στήλη.

Ωστόσο σήμερα η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και τη Σοφία Αλιμπέρτη και μίλησε για τη ζωή της μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι.

Ζήσε Αλλιώς – Όσα είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Είμαι καλά. Αυτή την περίοδο αναρρώνω γιατί είχα ένα σημαντικό χειρουργείο πριν μερικές ημέρες. Πήγε καλά είπε ο γιατρός μου αλλά εγώ περιμένω να δω τα αποτελέσματα γιατί θέλουν μήνες. Πήγε καλά σε γενικές γραμμές γιατί ήταν λίγο ζόρικο.

20 Μαΐου έκλεισα τρία χρόνια από την ημέρα της επίθεσης. Έχω κάνει περίπου 20 χειρουργεία. Δεν έχω κλάψει ποτέ όταν μπαίνω στο χειρουργείο. Είμαι ψύχραιμη, γιατί έχω βάλει στο μυαλό μου ότι με κάθε χειρουργείο θα με κάνει καλύτερη, θα με βελτιώσει και είναι για το καλό μου. Ξέρω ότι θα πονέσω, θα ταλαιπωρηθώ αλλά με ενδιαφέρει να δω το αποτέλεσμα, γιατί αυτός είναι ο στόχος. Χαίρομαι κάθε φορά που ξέρω ότι έχω χειρουργείο ειδικά τώρα που δεν κινδυνεύει η ζωή μου. Το έχω φιλοσοφήσει πλέον έτσι, γιατί  διαφορετικά δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ.

Πριν την επίθεση στεναχωριόμουν για μικρά πράγματα, δεν μου άρεσε η ρουτίνα της ζωής, η οποία πλέον μου λείπει. Συνεχίζεις, βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά. Πλέον όταν ακούω τους ανθρώπους να γκρινιάζουν για μικρά πράγματα, χαίρομαι γιατί δεν έχουν να αντιμετωπίσουν κάτι πολύ μεγάλο.

Κάθε φορά που έχω κάποιον απέναντί μου λέω “μπράβο, δεν ξέρω πώς το έχεις κάνει”…Υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν ως έμπνευση και πρότυπα. Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι δεν είμαι μόνο εγώ που έχω καταφέρει κάτι δύσκολο. Δέχτηκα  πάρα πολλή βοήθεια λόγω της δημοσιότητα που πήρες.

δειτε ακομα