Ηλίας Βρεττός: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημα με τη μηχανή του! “Βρέθηκα στην άσφαλτο και σκεφτόμουν ‘Θα σηκωθώ;’ “

Την Παρασκευή βράδυ, ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ο Βρεττός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και περιέγραψε το συμβάν, επισημαίνοντας τη σημασία του να φοράμε κράνος ενώ οδηγούμε μηχανή και ζώνη ασφαλείας όταν ταξιδεύουμε με αυτοκίνητο.

Ηλίας Βρεττός – Όσα είπε για το τροχαίο ατύχημα που είχε

Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι βρίσκεται στην εκπομπή για να μοιραστεί την εμπειρία του, καθώς είναι η δεύτερη φορά που σώζεται από αυτοκινητιστικά ατυχήματα. Τόνισε ότι αν δεν φορούσε ζώνη πριν πέντε χρόνια, δε θα ήταν εδώ σήμερα. Ο Βρεττός επεσήμανε επίσης τη σημασία του κράνους για την προσωπική ασφάλεια και προειδοποίησε τους νέους να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τους κανόνες ασφαλείας όταν οδηγούν μηχανή.

Αναφορικά με το ατύχημα, ο Βρεττός είπε πως δεν πρόλαβε να καταλάβει πολλά. Ξαφνικά, βρέθηκε αναπάντεχα ανάμεσα στον αέρα και την άσφαλτο, αφού δεν είχε προσέξει ένα αυτοκίνητο μπροστά του. Ο Βρεττός προσπάθησε να σηκωθεί αμέσως μετά την πτώση και ανέφερε ότι είναι ευτυχής που δεν τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

 

δειτε ακομα

δειτε ακομα