Ηλίας Βρεττός: Η ιστορία της γνωριμίας και του γάμου με τη σύζυγό του! “Με απέρριπτε χωρίς να με γνωρίζει ιδιαίτερα”

Ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός παραχώρησε μια ειλικρινή συνέντευξη στο περιοδικό You, αποκαλύπτοντας την ιστορία του με την σύζυγό του Αναστασία Δεληγιάννη, από τη γνωριμία τους μέχρι την απόφασή τους να παντρευτούν.

Ηλίαες Βρεττός – Η γνωριμία και ο γάμος με την σύζυγό του

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για τη σχέση του με την Αναστασία Δεληγιάννη, εξηγώντας τον λόγο που η ίδια τον απέρριπτε στην αρχή και πώς κατάλαβε ότι είναι η γυναίκα της ζωής του.

Όπως εξήγησε, ήξερε την Αναστασία για 4 χρόνια, αλλά δεν είχαν το σωστό timing για να είναι μαζί. Ήταν σε διαφορετικά μέρη και αυτή τον απέρριπτε αν και δεν τον γνώριζε προσωπικά.

Όταν επιτέλους ήρθε η ώρα να είναι μαζί, χρειάστηκε να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια καθώς η Αναστασία αντιμετώπιζε αρνητικά το επάγγελμά του λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος της κοινής γνώριμής τους για τον επώνυμο του.

Τονίζοντας ότι είναι πολύ απλός άνθρωπος, ο Ηλίας έκανε την πρόταση γάμου στην Αναστασία μόλις 2,5 μήνες αργότερα. Όπως αναφέρει, της είπε ότι δε βιάζεται και δεν ενδιαφέρεται για το πότε, αλλά θέλει να την παντρευτεί καθώς είναι η γυναίκα της ζωής του.

Στη συνέντευξη περιλαμβάνεται και ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Happy Day», όπου έδωσαν μεγαλύτερο βάθος στο θέμα.






δειτε ακομα