Ιλάειρα Ζήση: Δακρύζοντας μίλησε για την αποβολή της, “Στην αρχή ήταν δυσκολία στην αποδοχή, κλάψαμε”

Το πρωί του Σαββάτου, η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή “Open Weekend”. Το ζευγάρι, μεταξύ άλλων, συζήτησε για την αποβολή που είχε η Ιλάειρα Ζήση, με την ίδια να δυσκολεύεται να κρύψει τα συναισθήματά της.

«Στην αρχή ήταν δύσκολο να το δεχτούμε. Κλαίγαμε, αλλά μετά από όλες αυτές τις ιστορίες που διάβαζα και ήταν χιλιάδες, από αυτό που έχει περάσει ο κόσμος και τα ζευγάρια, παίρνω δύναμη. Το πιο όμορφο μήνυμα ήταν ότι το μωράκι μας είναι αγγελάκι στον ουρανό και μας προσέχει και ότι μία τέτοια αγάπη θέλει έναν φύλακα άγγελο» είπε ηΙλάειρα Ζήση με δάκρυα στα μάτια.

Από την άλλη πλευρά, ο Μαυρίκος Μαυρικίου πρόσθεσε: «Εγώ στο μόνο που θέλουμε να σταθούμε σε αυτές τις δύσκολες ώρες που μαθαίνεις μία τόσο δυσάρεστη είδηση που σου ανατρέπει τα πάντα και μαυρίζουν όλα τα πρώτα λεπτά μέχρι να μπορέσεις να το επεξεργαστείς, είναι η πρώτη αντίδραση της Ιλάειρας, που αξίζει να το πω για να στείλω ένα μήνυμα σε όλες τις μαμάδες που το ζουν αυτό δυστυχώς. Θυμάμαι που έκλαιγε και ούρλιαζε επάνω στην καρέκλα και έλεγε τι έκανα λάθος και που έφταιξα. Επειδή το επεξεργαστήκαμε πάρα πολύ και περιμένουμε τα αποτελέσματα από μέρα σε μέρα για το τι έφταιξε, είναι ένα τυχαίο συμβάν. Δεν φταίει η μητέρα, γιατί είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Το λέω. Πολλά ζευγάρια απομακρύνονται μετά από κάτι τέτοια».

δειτε ακομα

δειτε ακομα