Η Συνάντηση Κατερίνας Καινούργιου και Φίλιππου Τσαγκρίδη Λίγες Ημέρες Πριν τα Φιλιά με την Δανάη Μπάρκα

Φαίνεται πως ένα ζευγάρι δημιουργήθηκε μεταξύ της Δανάη Μπάρκα και του πρώην συντρόφου της, Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππου Τσαγκρίδη. Το περασμένο Σάββατο διασκέδασαν σε ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και καταγράφηκαν από τους θαμώνες να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά. 

Το θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού” το πρωί της Δευτέρας με τον Νίκο Γεωργιάδη να κάνει κάποιες αποκαλύψεις για το ζευγάρι, αλλά και για την Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνουν τρυφερότητα. Το προηγούμενο Σάββατο τους είχαμε δει αγκαλιά με την Άννα Βίσση και μου είχαν αναφέρει πως είχαν και φιλιά… Μετά την δημοσιότητα που πήρε η συνάντηση τους στην Άννα Βίσση, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης –όπως έμαθα- επικοινωνούσε τακτικά με την Κατερίνα Καινούργιου και της είχε ζητήσει να βρεθούν.

Πραγματοποιήθηκε ένα ραντεβού σε ένα διάσημο μαγαζί του Ψυχικού την περασμένη εβδομάδα και όπως φαίνεται το κλίμα ήταν καλό, ή τουλάχιστον δεν ήταν πολύ άσχημο. Δεν μιλάμε για επανασύνδεση, αλλά υπήρξαν κάποιες εξηγήσεις που αποδείχθηκαν καθησυχαστικές. Και στη συνέχεια ακολούθησε η σκηνή που τελικά είδαμε όλοι και έγινε viral στο twitter», εξήγησε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης και μίλησε για τη συνάντηση του πρώην ζευγαριού τη βραδιά εκείνη:

«Δεν νομίζω πως όλα ήταν τυχαία. Θεωρώ πως υπήρχε προγνώστικη γνώση και όταν ενημερώθηκε η Κατερίνα για την παρουσία τους, αποχώρησε. Δεν επικοινώνησαν. Ήταν λίγο αγένεια, διότι αυτές οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στην ίδια παρέα. Δεν ήταν κολλητές. Επαγγελματικά, ήταν λίγο περίεργο, λίγο αμήχανο επειδή βρίσκονταν αντιμέτωπες τηλεοπτικά».

δειτε ακομα

δειτε ακομα