Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζει την “κόντρα” Κανούργιου – Μπακοδήμου: “Δεν πιστεύω ότι είναι η υψηλότερα αμείβομενη, σε σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη”

Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, η δημοφιλής παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του καναλιού Alpha.

Στο πλαίσιο αυτό, σχολίασε τη “διαμάχη” ανάμεσα στις παρουσιάστριες Μαρία Μπακοδήμου και Κατερίνα Καινούργιου.

Τι δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σχετικά με τα σχέδιά της για το μέλλον, ανέφερε: “Δεν έχουμε συγκεκριμένα σχέδια για το επόμενο έτος. Η σύμβασή μου και η ομάδα μου είναι ενεργές και θα συνεχίσουμε όπως συνήθως. Είμαι πολύ ευτυχής και ικανοποιημένη με τη συμμετοχή μου στο Happy Day, οπότε προς το παρόν δεν σκέφτομαι κάτι άλλο”.

Όσο για την “διαμάχη” Μπακοδήμου-Καινούργιου, σχολίασε: “Δεν κατάλαβα πραγματικά αυτή την κόντρα. Αν υπάρχει κάτι από το παρελθόν, δεν το γνωρίζω. Η Μαρία δεν είχε κακή πρόθεση. Αυτό που ανέφερε σχετικά με τα εισοδήματα της Κατερίνας Καινούργιου δεν θεωρώ ότι την καθιστά την υψηλότερα αμείβομενη, σε σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη, για παράδειγμα. Αυτό μου φάνηκε πιο αιχμηρό από τα σχόλια της Μπακοδήμου και το είπα και στην εκπομπή”.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

δειτε ακομα

δειτε ακομα