Η παρουσιάστρια του Mega, Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν ανάλογα με τις εμπειρίες και τα βιώματά τους.

 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην εκπομπή “Ελένη”, η Αφροδίτη Λιάντου δήλωσε ότι δεν ζητά συμβουλές από τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια. Η παρουσιάστρια του Mega, Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν ανάλογα με τις εμπειρίες και τα βιώματά τους.

“Στην ηλικία που ήταν η μητέρα μου 21 ετών, δεν έχουμε καμία σχέση. Μεγαλώνουμε όλοι από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στη δουλειά και στα ερωτικά…,” είπε η Ελένη Μενεγάκη.

“Λέω μερικές φορές στις κόρες μου, ‘Μη νομίζεις ότι στην ηλικία σου ήμουν αθόρυβη, δεν μιλούσα καθόλου, μη με κοιτάς τώρα που δεν είμαι τέλεια, δεν κοιτούσα τον κόσμο στα μάτια, δε με γνώριζαν στο σχολείο. Και νομίζεις ότι είναι δυνατόν;’,” πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

“Ακούω τον Γιώργο Λιάγκα να λέει και αυτός… γιατί εγώ τον θυμάμαι από το σχολείο όταν ήταν πολύ τίμιος. Κι εγώ τον γνώριζα. Μπορεί εγώ και αυτός να ήμασταν οι πιο αμίλητοι στο σχολείο, αν και εκείνος είχε απουσίες, ήταν πάρα πολύ καλός μαθητής, ήταν εξαιρετικός μαθητής. Οι άνθρωποι αλλάζουν, δεν είμαστε τέλειοι. ‘Γεια σου Γιώργο’,” συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα