Η Μαρία Μενούνος χορεύει με την 6 μηνών κόρη της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό (Βίντεο)

Η Μαρία Μενούνος είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη της, Αθηνά, η οποία γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2023 και είναι πλέον 6 μηνών

Σε ένα πρόσφατο βίντεο, η παρουσιάστρια χορεύει με την κόρη της στο τραγούδι «Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού και σχολιάζει την εμπειρία της.

«Απλά δύο Ελληνίδες που αράζουν και χορεύουν. Πέρασα τόσο ωραία γνωρίζοντας έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες μας από την Ελλάδα, ο οποίος ξετρελαίνει όπου κι αν πάει! Τον είδαμε για πρώτη φορά πέρυσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον άλλο μου φίλο και συναγωνιστή της Eurovision, τον Σάκη Ρουβά. Η ελληνική μουσική είναι αναμφίβολα η αγαπημένη μου. Συγκινεί την ψυχή μου. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει ένα τραγούδι που λέγεται “Αθηνά μου” και εγώ και η Αθηνά λατρεύουμε να το τραγουδάμε και να το χορεύουμε! Η μικρή αγαπάει πολύ τη μουσική!»

Η Μενούνος συνεχίζει: «Λατρεύω να ζω αυτή τη ζωή και να μπορώ να μοιράζομαι αυτές τις στιγμές και την ελληνική μουσική μαζί της.

Όπα».

Δείτε την σχετική ανάρτηση: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

δειτε ακομα

δειτε ακομα