Η Μαρία Καρλάκη αρνείται να μιλήσει για τον πρώην σύντροφό της, λέγοντας ότι εκείνη και το παιδί της είναι καλά

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη αναφέρθηκε στην επιλόχειο κατάθλιψη και στην απόφασή της να μεγαλώσει μόνη της το παιδί. Το πρώτο παιδί της γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου και η ίδια είναι πλέον ευτυχισμένη.

Δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη

Η Μαρία Καρλάκη τόνισε: “Οι τρεις αυτές εβδομάδες είναι οι καλύτερες της ζωής μου. Νιώθω ότι έζησα τα πιο όμορφα βράδια μου. Πρόσφατα έλαβα τη μισή ευχή και θα γιορτάσουμε μέσα στα Χριστούγεννα”, εξομολογήθηκε.

Σχετικά με τη φωτογραφία που ανέβασε με τον πρώην σύντροφό της, δήλωσε: “Αποφάσισα να ανεβάσω εγώ την φωτογραφία γιατί νομίζω ότι το παιδί δεν φταίει. Δεν θα ήταν σωστό για το παιδί να μην είναι παρόν ο πατέρας του στη γέννα. Ο πατέρας αυτού του παιδιού δεν είναι πλέον μαζί μου. Από την αρχή ήμουν συνειδητοποιημένη για αυτήν την κατάσταση. Όπως και να ‘χει, η ευλογία που έχω στην αγκαλιά μου είναι αυτό που μετράει περισσότερο. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτόν. Το θέμα είμαστε εγώ και το παιδί και είμαστε εντάξει. Είμαστε δυνατοί και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν στο σωστό δρόμο”.

Ακόμη, αποκάλυψε: “Στις περίεργες στιγμές που περνάω, αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα ψυχικά και συνεργάζομαι με ψυχολόγο και τη μαία μου, αλλά είμαι καλά”.

Credits φωτογραφίας – @karlaki_maria

δειτε ακομα

δειτε ακομα