Η Μάγισσα: Η Παρθενόπη Μπουζούρη μιλάει για τη σκηνή του απαγχονισμού – “Ένα γύρισμα 10 ωρών”

“Γροθιά” στο στομάχι ήταν το 60ο επεισόδιο της σειράς Η Μάγισσα” στον ΑΝΤ1, καθώς παρακολουθήσαμε τον σοκαριστικό θάνατο της Πολυξένης, την οποία υποδύθηκε μοναδικά η Παρθενόπη Μπουζούρη.

Η Πολυξένη βρέθηκε στο στόχαστρο, αλλά δεν ομολόγησε ποτέ τις αποτρόπαιες πράξεις της. Τελικά έξω από τον Πύργο των Λασκαραίων, Λασκαραίοι και Γερακάρηδες, παρακολούθησαν το τέλος της Πολυξένης, η οποία κρεμάστηκε και πλήρωσε με τη ζωή της για τον θάνατο του βρέφους που έπνιξε.

Η Παρθενόπη Μπουζούρη απάντησε στους fans της σειράς που τη ρώτησαν για την επίμαχη σκηνή, με την ίδια να αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες από το δύσκολο γύρισμα που κράτησε 10 ολόκληρες ώρες.

“Όταν πήρα το τελευταίο επεισόδιο που ήταν η σκηνή του απαγχονισμού που θα την κρεμούσαν από τα τείχη είπα ‘πως θα το κάνω αυτό είμαι και υψοφοβική’. Έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να μπει κούκλα, ή να γίνει από κάποιο άλλο πρόσωπο κλπ. Όσο περνούσε ο καιρός όμως, άρχισα να θέλω να το κάνω εγώ και να ζήσω αυτή την εμπειρία, που ήταν πραγματικά μοναδική. Μαζί με τον Μπάμπη, που μας έκανε τα ειδικά εφέ, συνεργαστήκαμε καταπληκτικά και… πέταξα.

Έζησα μια κορυφαία εμπειρία, γιατί με έκαναν να νιώσω απόλυτη ασφάλεια ότι δε θα πάθω τίποτα και το ελέγχουν τέλεια. Και έτσι γυρίσαμε αυτήν τη σκηνή πολύ περισσότερες φορές από τη μία που είδατε, την τελική. Ήταν ένα γύρισμα 10 ωρών. Ξανά και ξανά και ξανά. Ήταν μαγικό, κορυφαία εμπειρία” είπε η Παρθενόπη Μπουζούρη.

Η “Μάγισσα” μπαίνει πια στην τελική της ευθεία, ενώ ήδη τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί.

δειτε ακομα

δειτε ακομα