Η Κατερίνα Παναγοπούλου αποκαλύπτει το περιστατικό που την συγκίνησε

Η Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε ανοιχτά για την δική της εμπειρία ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega και το πιο συγκινητικό περιστατικό που αντιμετώπισε στον αέρα.

Στη συνέντευξη της στην εφημερίδα “Απογευματινή”, αποκάλυψε τα προσωπικά της συναισθήματα και τη δύσκολη στιγμή που έζησε σε μια ζωντανή εκπομπή.

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Παναγοπούλου

Πώς είναι να είσαι παρουσιαστής ειδήσεων έξω από το πλατό;

«Η δική μου θέση από την πρώτη μέρα που μπήκα στη δημοσιογραφία ήταν αδιαπραγμάτευτη. Όταν παρουσιάζεις κεντρικό δελτίο ειδήσεων, εκπροσωπείς ένα κανάλι, ένα σύνολο ανθρώπων. Συνεπώς εκείνη την ώρα δεν είσαι η Κατερίνα Παναγοπούλου μόνο. Είσαι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega. Υπάρχει μία θεσμική σύμβαση που, κατά τη γνώμη μου, οφείλεις να υπηρετείς».

Ποιες δυσκολίες αντιμετώπισες;

«Ό,τι μπορείς να φανταστείς! Ξαφνικά μαυρίζει η οθόνη του autocue και προσπαθείς να θυμηθείς τις ειδήσεις απέξω, πέφτουν μικρόφωνα, σπάνε ποτήρια. Μια φορά που είχαμε ζωντανή σύνδεση χάλασε το ακουστικό μου και ταυτόχρονα είχε κλείσει το autocue. Έκανα νοήματα για να μου πουν ποια είδηση έπαιζε μετά».

Ποια στιγμή σε συγκίνησε;

«Τις ημέρες των πυρκαγιών. Είχαμε ζωντανή σύνδεση με πολίτη που μοίρασε την τραγική εμπειρία του. Με δυσκολία συγκράτησα τα δάκρυά μου».

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

δειτε ακομα

δειτε ακομα