Η Κατερίνα Καινούργιου εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τον σταθμό ΣΚΑΪ λόγω της Φαίης Σκορδά: “Απαράδεκτο, είναι σαν να μην σέβονται την παρουσιάστρια”

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου σχετικά με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, που προβλήθηκε κανονικά ενώ η παρουσιάστρια απουσίαζε λόγω του θανάτου του πατέρα της, μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Η Κατερίνα Καινούργιου διαφώνησε με την απόφαση του σταθμού, χαρακτηρίζοντάς την ως έλλειψη σεβασμού προς την παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά του ΣΚΑΪ

«Θα πω ένα μπράβο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την τοποθέτηση που έκανε μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής. Ουσιαστικά έριξε κατηγορίες στον ΣΚΑΪ. Γιατί να βγει εκπομπή στον αέρα όταν η παρουσιάστρια έχει περάσει μια τόσο τραγική στιγμή, με τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της; Δεν φταίνε οι συνεργάτες της, τους υποχρέωσαν. Είναι σαν να μην σέβονται την παρουσιάστρια, της οποίας συνέβηκε τόσο οδυνηρό και τραγικό πράγμα αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά, ένιωσα πολύ θλίψη. Αν μου συνέβαινε κάτι ανάλογο εμένα και ο σταθμός μου το έκανε, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Απαράδεκτο.

Επειδή η Αγγελική Γιαννακοπούλου, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, είναι κουμπάρα μου, γνωρίζω ότι η Φαίη Σκορδά, στον πόνο της, δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα αλλά έφυγε αμέσως να βρει τη μητέρα της. Ωστόσο, εμείς μιλάμε για σεβασμό προς ένα άνθρωπο που σε στηρίζει», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα η Κατερίνα Καινούργιου.

 

δειτε ακομα

δειτε ακομα