Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξηγεί ότι έκανε αύξηση στήθους για να αρέσει σε εαυτήν και όχι στην κοινωνία

Τη δική της εμπειρία με την πλαστική χειρουργική μοιράστηκε στο podcast του Fipster στο κανάλι του στο Youtube, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η δημοσιογράφος μίλησε με τον Hawk και τη Zoe Pre για τις πλαστικές επεμβάσεις και την επίδρασή τους από τα social media.

Κατά τη συζήτηση, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε πως έχει κάνει αύξηση στήθους.

Δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Έχω κάνει και εγώ πλαστική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι άλλαξα. Αν θέλεις να βελτιώσεις κάτι πάνω σου, δεν είναι κακό αλλά πάντα με μέτρο. Αν κάποιος θέλει να το παρακάνει, ας το κάνει, γιατί πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που θα κρίνουμε. Δεν έκανα την πλαστική για να αρέσω στην κοινωνία, το έκανα για να αρέσω σε εμένα. Έκανα αύξηση στήθους», ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σχετικά με τις δεύτερες ευκαιρίες στις σχέσεις, ανέφερε: «Για εμένα ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Μπορεί να βελτιωθεί και να εξελιχθεί, αλλά δεν αλλάζει ο πυρήνας του. Είμαι υπέρ να δίνεις ευκαιρία στους ανθρώπους, έχω δώσει ευκαιρία και σε φιλική και σε ερωτική σχέση. Καμία φορά δεν μου βγήκε σωστή, βελτιώθηκε ως ένα σημείο και μετά έγιναν πάλι τα ίδια».

«Σημαντικό σε μια σχέση είναι να έχουν και οι δύο κοινούς στόχους και πορεία, να έχουν κοινές δραστηριότητες. Έχω κάνεις τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα κάτι από αυτά που έχω κάνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί αυτά είναι που με έχουν κάνει αυτή που είμαι σήμερα. Τα κλάματα και η ξενέρα με έκαναν να μην ξανακάνω τα ίδιο λάθος, τότε που είχα πέσει στα πατώματα, που έδινα ευκαιρίες και ήμουν σε μια κατάσταση που δεν με βοηθούσε και έτσι σήμερα βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι», συμπλήρωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

*Πηγή φωτογραφίας: PapadakisPress

δειτε ακομα

δειτε ακομα