Γωγώ Γαρυφάλλου: “Μεγάλη θλίψη για τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη”

Την Τρίτη (06/06) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο διάσημος τραγουδιστής και performer Γιάννης Φλωρινιώτης, προκαλώντας βαθιά θλίψη στους συγγενείς και τους θαυμαστές του.

Ο καλλιτέχνης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» από τις 31 Μαΐου με πολλαπλές νοσηρότητες, όπως πνευμονικό οίδημα, και αφήνει πίσω του θαυμαστές και συνεργάτες που θρηνούν τον χαμό του.

Η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη, καθώς και η φίλη και συνεργάτιδα του, Γωγώ Γαρυφάλλου, βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας για να τη στηρίξουν στον επώδυνο αυτό χαμό. Η Γωγώ Γαρυφάλλου, με δημοσίευμά της στα social media, εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια αυτή, αποστέλλοντας δυνατά μηνύματα στην Άννα.

Στα instastories της, η Γωγώ Γαρυφάλλου γράφει: “Μόλις επέστρεψα από την Αννούλα. Θέλω να σας πω ότι είναι συντετριμμένη. Δε ξέρω γιατί μου ήρθε να κάνω αυτό το story, αλλά το έχω πολύ ανάγκη να πω ότι μπαμπά, γιατί έχω χάσει και εγώ τον δικό μου τον μπαμπά, σου στέλνω παρέα τον κύριο Γιάννη… Καλό ταξίδι κύριε Γιάννη. Αννούλα μου κουράγιο, δύναμη και όλοι είμαστε κοντά σου”.

 

δειτε ακομα