Γωγώ Γαρυφάλλου: “Ραγίζει” καρδιές η ανάρτηση για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη

Έφυγε από τη ζωή πριν από 40 ημέρες ο Γιάννης Φλωρινιώτης με την είδηση να βυθίζει στη θλίψη την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η ανάρτηση της Γωγώς Γαρυφάλλου για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη

“40 μέρες χωρίς εσένα δάσκαλε μου….Δεύτερος μπαμπάς μου στην ζωή και στην σκηνή .θα Σ’ αγαπώ για πάντα . Η Αννούλα μου και ο Νίκος σου τα αδέλφια μου παντού και πάντα .και σε όλα .Για όλους είσαι εδώ κοντά μας στην καρδιά μας”, έγραψε η Γωγώ Γαρυφάλλου.

“Ο κύριος Γιάννης είναι ο δεύτερος μπαμπάς μου, το έχω ξαναπεί, επίσης να πω ότι ο κύριος Γιάννης είναι ο μόνος που με έχει βοηθήσει κανένας άλλος και είχε αυτή την τάση να βοηθάει τα παιδιά, τα νέα. Είχε μείνει η κουμπάρα μου η Αννούλα έγκυος και εγώ ότι είχα ξεκινήσει το τραγούδι όπως καταλαβαίνεις εμείς δεν είμαστε από καλλιτεχνικό κύκλο, η μαμά μου είχε τις ανησυχίες της και ήμασταν καλεσμένοι σε μια εκπομπή και του λέει: Βρε Γιάννη μου δεν παίρνεις την Γωγώ μου για να νιώθει προστατευμένη; Και εκεί ρίζωσα. Ο χαρακτήρας του, η καλοσύνη του, το χαμόγελό του, η απλότητά του νομίζω αυτά και μόνο αρκούν γιατί ήταν πραγματικός σταρ και όμως συμπεριφερόταν σαν ένα μωράκι, δηλαδή σαν ένα παιδί που θέλει να ακούσει τον γλυκό του τον λόγο, ήταν ένας απλός άνθρωπος.”

Εγώ έχω πάρα πολύ τακτική επικοινωνία με την Αννούλα. Χαίρομαι τόσο πολύ που τα ξαναβρήκα με την Άννα. Δεν είχαμε παρεξηγηθεί, απλά είχε λίγο σπάσει η σχέση μας. Το είχε καημό ρε παιδί μου να τα βρω με την Άννα. Την τελευταία φορά, ήμασταν στο ταξί και πηγαίναμε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, γιατί εκεί ήταν η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση, μου έλεγε “Γωγούλα μου, τώρα έγινα καλά, περίπου καλά, αλλά είμαι καλά”.

Δηλαδή ήταν απλά ένας απλός άνθρωπος, ακόμα και αν ήταν σταρ. Η Γωγώ Γαρυφάλλου μοιράστηκε τις αναμνήσεις της για τον Γιάννη Φλωρινιώτη και τονίζει πόσο πολύ της έλειψε.

Photo Credits: NDP

δειτε ακομα

δειτε ακομα