Γιώργος Τσαλίκης & Έφη Θώδη: Η δημοφιλής συμμετοχή τους σε μια γιορτή που έγινε viral στα social media

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ένας πολυπράγμων καλλιτέχνης που εκτιμά όλα τα είδη μουσικής, καθώς και τους συνεργάτες του.

Το βράδυ της Πέμπτης παραβρέθηκε σε μια γιορτή για τον κουμπάρο του και εκεί συναντήθηκε με τη θεία του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου, την Έφη Θώδη.

Η βραδιά πέρασε ευχάριστα με ωραία μουσική και ανεβαστικά τραγούδια από τους δύο καλλιτέχνες, που αποφάσισαν ακόμα και να ερμηνεύσουν ένα ντουέτο μαζί, το αγαπημένο τραγούδι των νέων “Έχει πάρτι στο νησί” από τους FY, Mc Daddy & Display.

Το video από την εμφάνισή τους, που συγκέντρωσε εκατοντάδες views και αμέτρητα likes και shares στα social media, δημοσίευσε ο ίδιος ο Γιώργος Τσαλίκης μοιραζόμενος την στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Γιώργος Τσαλίκης εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη θεία του κουμπάρου λέγοντας ότι είναι “ψυχούλα” και γλυκός άνθρωπος με φωνή που παραμένει αναλλοίωτη στα δημοτικά τραγούδια. Ευχαρίστησε επίσης την Έφη Θώδη για την όμορφη βραδιά που πέρασαν μαζί σε αυτή την τυχαία συνάντηση σε μια συγγενική οικία.

“Πέρασαμε υπέροχα με τη θεία του κουμπάρου μου Δημήτρη στη γιορτή του! Η φωνή της Έφης παραμένει αναλλοίωτη χρόνια στα δημοτικά τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, αλλά πάντα έχει και χώρο για χιούμορ! Σε αγαπάμε Έφη και σε ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη βραδιά!” έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Η γενέθλια γιορτή, η ηλικία τους & οι τρεις τούρτες

Φωτογραφίες: NDP

δειτε ακομα

δειτε ακομα