Γιώργος Θεοφάνους: “Για κάποιο λόγο αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί η συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή”

Στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους, με αφορμή την έναρξη των συναυλιών του στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και στην ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή.

Δείτε επίσης! Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η παρεξήγηση με τον Γιώργο Θεοφάνους, “Είχε μεσολαβήσει ο πατέρας Ευδόκιμος”

Όσα είπε ο Γιώργος Θεοφάνους

«Και σε ένα σαλόνι να με βάλεις, θα αρχίσω να κάνω κριτική. Δεν μπορώ να κλείσω το στόμα μου σε κάτι μουσικό. Ελπίζω ότι έχει αλλάξει ο τρόπος που τα λέω. Είμαι πιο χαμηλών τόνων και προσέχω λίγο τις λέξεις γιατί η τηλεόραση είναι παμφάγο ον. Στην αρχή μου έλεγαν ότι είσαι σπουδαίος και λες ατάκες. Στα πρώτα χρόνια το διαχειρίστηκα λάθος.

Βλέποντας τα πιτσιρίκια μου βίντεο στο YouTube από τότε, λέω “καλά τι είπες στον άνθρωπο; Γιατί το είπες με αυτόν τον τρόπο;”. Μπορείς να πεις το ίδιο πράγμα με άλλον τρόπο», ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους κατά τη διάρκεια των δηλώσεων.

«Απέφυγα να τοποθετηθώ για το “Φεγγάρι μου” γιατί δε θέλω να το συζητήσω. Κι έτσι όπως είμαστε εδώ, με αυτούς τους ανθρώπους δεν έχει θέση αυτό το πράγμα», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους για το τραγούδι του που χρησιμοποιήθηκε σε διαφήμιση πολυκαταστήματος.

«Γράφτηκαν παραπάνω από πέντε τραγούδια για την Δέσποινα Βανδή. Απλά για κάποιον λόγο αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί αυτή η συνεργασία με το single για τα πέντε τραγούδια. Το άκουσα το καινούριο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, αλλά με βάζετε να κάνω κριτική τώρα σε τραγούδι; Δεν είναι σωστό», δήλωσε ο Γιώργος Θεοφάνους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

δειτε ακομα

δειτε ακομα