Γιώργος Καράβας: Η απάντηση για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν! “Έχω εκπλαγεί δυσάρεστα…”

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα που αφορούσαν το μέλλον του στον χώρο της τηλεόρασης και την απόφασή του να μην επιστρέψει στο GNTM προκάλεσαν αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις. Ο ίδιος αποφάσισε να απαντήσει δημόσια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Γιώργος Καράβας – Απαντά για τις δηλώσεις που προκάλεσαν

«Αγαπημένοι μου,

Έχω εκπλαγεί δυσάρεστα με τον σχολιασμό που λαμβάνει χώρα από το πρωί. Με πολλή μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του αγαπημένου Θεοχάρη για να συμμετάσχω στην εκπομπή του. Οι συνομιλίες μας ήταν πολύ φιλικές και ειλικρινείς. Εξέφρασα την ανάγκη μου να εξελιχθώ και να δοκιμάσω νέα πράγματα στην καριέρα μου, κάτι που είναι φυσιολογικό στην καλλιτεχνική βιομηχανία. Είμαι ευγνώμων για τη συμμετοχή μου στο GNTM και για τις ευκαιρίες που μου προσέφερε, αλλά νιώθω έτοιμος για νέες προκλήσεις. Στόχος μου είναι να κάνω τους ανθρώπους να γελούν και να περνούν όμορφα με τη δουλειά μου. Είναι σημαντικό να εκφράζει κάποιος τα όνειρά του και την πίστη του στον εαυτό του. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι υβριστική αλαζονεία, αλλά απλά η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων στη ζωή και στη δουλειά.»

Μαζί με την ανάρτηση αυτή, ο Γιώργος Καράβας παρουσίασε και φωτογραφίες από τη συνέντευξή του στο Night Out του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα