Γιώργος Καραμίχος: “Υπήρξε κάτι που με τρόμαξε τότε, το ότι με έφτυσαν στο δρόμο”

Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος μίλησε στην εκπομπή “ΕΡΤ Backstage” και δήλωσε στην Κέλλυ Βρανάκη για την επαγγελματική του πορεία και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Το Καφέ της Χαράς” και τον ρόλο του “Άρη”.

Όσα είπε ο Γιώργος Καραμίχος

«Όταν έκανα τη συμμετοχή στο “Καφέ της Χαράς”, εγώ δεν είχα τηλεόραση όπως δεν έχω ούτε και τώρα. Από τα 17 μου και μετά δεν είχα ποτέ τηλεόραση. Έχω τη συσκευή αλλά δεν είχα ποτέ κεραία. Καταλάβαινα όμως εκείνη την επιτυχία από την αντίδραση του κόσμου. Ακόμη και τώρα, που είμαστε 21 χρόνια μετά την πρώτη προβολή, υπάρχει κόσμος που με φωνάζει με το όνομα του ρόλου από το “Καφέ της Χαράς”.

Υπήρξε μάλιστα κάτι που με τρόμαξε τότε, το ότι με έφτυσαν στο δρόμο! Με έφτυσε μια κυριούλα εκεί στην Αιόλου που ήμουν με τον σκύλο μου.

Έρχεται και μου λέει “φτου σου, παλιόπαιδο”. Αναρωτιόμουν τι έκανα ή αν με μπέρδεψε με κάποιον άλλον. “Για αυτά που κάνεις στην πρωτευουσιάνα” μου είπε γιατί είχε παιχτεί την προηγούμενη μέρα ότι είχα κερατώσει πρωτευουσιάνα στο προηγούμενο επεισόδιο. Με έφτυσε όμως κανονικά, με σάλιο, στο πρόσωπο», αποκάλυψε ο Γιώργος Καραμίχος.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

δειτε ακομα

δειτε ακομα