Γιώργος Κακοσαίος: Η απόφαση που πήρε και έκανε τη μητέρα του να αισθανθεί λύπη

Σε συνέντευξή του με τον Τάσο Ριζόπουλο στο Cosmoradio, ο Γιώργος Κακοσαίος μίλησε για την απόφασή του να αφήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με το τραγούδι, κάτι που προκάλεσε λύπη στη μητέρα του, Μαρία.

«Στόχος μου ήταν να γίνω ποδοσφαιριστής μέχρι την ηλικία των 17, όχι τραγουδιστής. Έπαιζα τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό. Σε κάποια φάση, όμως, άρχισα να βαριέμαι και πήγαινα στο γήπεδο μόνο επειδή το ήθελε η μητέρα μου. Την αισθάνθηκα λυπημένη που δεν συνέχισα, γιατί ήταν πάντα δίπλα μου, στις εξέδρες και στις κερκίδες», δήλωσε ο Γιώργος Κακοσαίος.

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Kακοσαίος: Αγκαλιές και φιλιά σε βραδινή του έξοδο με την νέα του σύντροφο (Φωτογραφίες)

«Ό,τι περνάς, το περνάς. Γι’ αυτήν όμως ήταν λίγο πιο δύσκολο. Αφιέρωσε τόσο πολύ χρόνο για εμένα και ήταν δίπλα σε όλα τα αδέλφια μου και στον πατέρα μου. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει», πρόσθεσε.

Όσον αφορά το πρώτο του τραγούδι που άκουσε να παίζεται στο ραδιόφωνο, ο Γιώργος Κακοσαίος αποκάλυψε: «Φυσικά και φοβήθηκα όταν βγήκε το πρώτο μου τραγούδι. Πάντα έχεις αγωνία να πάει καλά και το επόμενο βήμα, όταν ασχολείσαι με οποιοδήποτε είδος δουλειάς. Το πρώτο μου τραγούδι που άκουσα στο ραδιόφωνο ήταν το «Η Μία». Ήμουν στην Αθήνα σε ένα γκαράζ, άνοιξα το αυτοκίνητο και εκεί το άκουσα. Δεν είχε καλό σήμα, το πέτυχα στο τέλος».

Πηγή φωτογραφίας: papadakispress

δειτε ακομα

δειτε ακομα