Γιώργος Αγγελόπουλος: “Η μάνα μου δεν ήξερε ότι έχει καρκίνο όταν το άκουσε από την τηλεόραση”

Συναντήθηκε με τον Νίκο Γεωργιάδη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μίλησε για πολλά στο περιοδικό ΟΚ! . Αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του, αποκαλύπτοντας ότι έμαθε για το πρόβλημα υγείας της από τηλεοπτική εκπομπή.

Εξέφρασε επίσης την άποψή του για την παρουσία καμερών στην κηδεία της μητέρας του.

Σε ενόχλησε η παρουσία καμερών στην κηδεία της;

“Δεν πιστεύω ότι πρέπει να θυσιάζονται όλα για την τηλεθέαση. Υπόψην ότι ένας παρουσιαστής αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής του ότι η μητέρα μου είναι άρρωστη και ότι όλοι οι γονείς θέλουν να δουν τα παιδιά τους παντρεμένα πριν πεθάνουν.”

“Πρέπει λοιπόν να σου πω ότι η μητέρα μου δεν γνώριζε για τον καρκίνο όταν το άκουσε. Αυτός ο δημοσιογράφος πρέπει να γνωρίζει ότι ήταν εκείνος που μετέφερε αυτή την είδηση στη μητέρα μου, η οποία τον παρακολουθούσε από το νοσοκομείο.”

“Όλη αυτή η κατάσταση που διαδραματίζουμε όλους αυτούς τους μήνες σχεδόν κατέρρευσε με αυτό το σχόλιο. Μου είπε τότε η μητέρα μου μετά από αυτό που είδε: ‘Γι’ αυτό παντρεύεστε; Γι’ αυτό δεν μου λέτε τι έχω; Πόσο καιρό μου απομένει;’. Η προσμονή για τον γάμο ήταν το μοναδικό πράγμα που της έδινε χαρά και του το πήρε αυτό.”

“Κατανοώ το ρόλο των δημοσιογράφων και τους σέβομαι, αλλά θα προτιμούσα οι κάμερες να μη συνοδεύουν την τελετή εκείνη την ημέρα.”

δειτε ακομα

δειτε ακομα