Γιάννης Φλωρινιώτης: Η τελευταία συνέντευξή του 10 ημέρες πριν τον θάνατό του! “Κάθε μέρα γίνομαι χειρότερα”

Η είδηση του θανάτου του διάσημου τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη έχει σοκάρει τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο 76χρονος καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Δέκα ημέρες πριν την απώλειά του, ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για την κατάσταση της υγείας του και για τη ζωή του γενικότερα.

Αυτή ήταν η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος.

Τι είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης

“Αυτή την εποχή έχω μεγάλο πρόβλημα με την υγεία μου. Εκεί που ήμουν μια χαρά, εκεί που τα έδινα όλα, κάθε μέρα γίνομαι χειρότερα και προσπαθώ τώρα με βότανα, βιταμίνες μου, από μόνος μου ό,τι μπορώ να κάνω για να είμαι ο Γιάννης που ήμουν παλιά.

Πέρυσι, ήμουν στην Κύπρο για μια παράσταση, και εκείνη την στιγμή άρχισα να αισθάνομαι αδιαθεσία. Θεωρούσα ότι ήταν απλά μια ψύξη, αλλά αποδείχτηκε πιο σοβαρό. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα και δεν μπορούσα να τραγουδήσω σωστά. Τον περασμένο Δεκέμβριο έκανα ένα πρόγραμμα με ζόρι, γιατί ήθελα πολύ να τραγουδήσω, αλλά αισθανόμουν πολύ κουρασμένος και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Δεν έχω παράπονο από την καριέρα μου ή από την προσωπική μου ζωή”

“Δεν φοβάμαι το θάνατο. Προτιμώ να πεθάνω πάνω στην πίστα ή στην αυλαία παρά εδώ μέσα.”

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης τραγούδησε για 62 χρόνια και από μικρός είχε συνηθίσει να είναι πάντα με τον κόσμο. Η κόρη του του είπε ότι οι γιατροί πρότειναν να μείνει στο νοσοκομείο, αλλά εκείνος ζήτησε να γυρίσει στη δουλειά του.

δειτε ακομα

δειτε ακομα