Γιάννης Χατζηγεωργίου: Έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του, Βιολέτα Σαγκριώτη

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Yes”, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποκάλυψε τα παρελκόμενα της πρότασης γάμου που έκανε στην σύντροφό του Βιολέτα Σαγκριώτη. Δείτε ΕΔΩ!

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

«Η Βιολέτα δεν είχε καταλάβει τίποτα. Το σχεδίασα για έναν μήνα. Οργανώσαμε μια μυστική αποστολή και την ονομάσαμε “Δούκας”. Όλα πήγαν πολύ καλά. Διάλεξα το δαχτυλίδι μόνος μου και, για να μην το καταλάβει, το αγόρασα ανάμεσα στις δουλειές μου», ανέφερε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

 «Της είπα από προηγούμενη εβδομάδα ότι είχα κλείσει κάτι και ότι θα πάμε κάπου ωραία για να μην κανονίσει αυτή κάτι. Δεν είχε ιδέα. Όταν φτάσαμε στο μέρος, άνοιξε την κουρτίνα και με κοίταξε με απορία. Μετά, είχαμε έκπληξη πάρτι επειδή γιόρταζε τα γενέθλιά της στις 21 Αυγούστου. Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει την ημερομηνία του γάμου», πρόσθεσε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

«Το πιο αστείο όλων ήταν όταν με ρώτησε, μετά από όλα αυτά, εάν σκέφτομαι να τη χωρίσω… Έκλαιγε. Μου είπε ‘Έκανες όλα αυτά τόσο μεγάλη παραγωγή για να με χωρίσεις;'”, πρόσθεσε επίσης.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

δειτε ακομα

δειτε ακομα