Η Γη της Ελιάς Αποκάλυψη: Τελικό επεισόδιο με αίμα! Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη.

Η εξέλιξη στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα είναι συγκλονιστική. Σύμφωνα με το περιοδικό “MYtv”, στο φινάλε της δεύτερης σεζόν, ο Αλέξης θα σκοτώσει τη Μυρτάλη λόγω μιας έκρηξης ζήλιας και θυμού.

«Η Γη της Ελιάς» – Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη

Η Μυρτάλη δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός που ο Αλέξης τη χτύπησε από εκνευρισμό. Έτσι, αποφασίζει να επισπεύσει τις διαδικασίες για να φύγει από τη Μάνη και ενημερώνει την Ισμήνη ότι θέλει να της πουλήσει ένα ποσοστό από το εργαστήριο καλλυντικών. Από την άλλη πλευρά, η Αθηνά ομολογεί στη Μαργαρίτα ότι η Μυρτάλη σχεδιάζει να χωρίσει τον Αλέξη και να μετακομίσει στο εξωτερικό. Ενώ, ο νεαρός ξεπερνά και πάλι τα όρια απαγάγοντας τη Θεοδώρα, την κοπέλα που η μητέρα του έχει πάρει υπό την προστασία της.

Μερικές ώρες αργότερα, η Μυρτάλη καταλαβαίνει ότι ο σύντροφός της είναι πια ανεξέλεγκτος και νιώθει τον κλοιό να σφίγγει γύρω της. Φοβάται για τη ζωή της και, για να ξεφύγει από τη μανία και τη βίαιη συμπεριφορά του Αλέξη, ρίχνει ηρεμιστικά χάπια στο τσάι του. Ωστόσο, ο Αλέξης το ανακαλύπτει και θολώνει, χτυπώντας τη ξανά.

Η Μυρτάλη, μετά από όλα αυτά τα γεγονότα, θέλει μόνο να ξεκινήσει μια νέα ζωή μακριά από τον Αλέξη, αλλά τα σχέδιά της θα αποτύχουν. Της κοπέλας θα πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο την επιλογή της να είναι μαζί του, καθώς σε μια έκρηξη ζήλιας και θυμού, ο Αλέξης θα τη σκοτώσει! Η είδηση για τη δολοφονία της θα πέσει σαν βόμβα στη Μάνη, με τους κατοίκους να θρηνούν για το τραγικό τέλος της Μυρτάλης.

δειτε ακομα

δειτε ακομα