Έλι Γκούλντινγκ: Χωρισμός μετά από τέσσερα χρόνια γάμου

Η τραγουδίστρια Έλι Γκούλντινγκ και ο σύζυγός της, Κάσπαρ Τζόπιλνγκ, αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

Η ίδια η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον χωρισμό τους μέσω ανάρτησης στο προφίλ της στο Instagram.

Η Έλι Γκούλντινγκ ανέφερε: “Καθώς έχουν κυκλοφορήσει πολλές ιστορίες τελευταία, αισθάνομαι ότι είναι καιρός να ενημερώσω όλους ότι ο Κάσπαρ και εγώ χωρίσαμε μετά από κάποιο διάστημα. Διατηρούμε μία πολύ στενή φιλία και συνεργαζόμαστε επιτυχώς για το καλό του γιου μας. Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε την ιδιωτική μας ζωή και εκτιμούμε όσους σέβονται τις επιθυμίες μας – δεν θα παρέχουμε περαιτέρω σχόλια. Σας ευχαριστώ”.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι έχουν έναν γιο μαζί, τον Άρθουρ, ο οποίος είναι δύο ετών.

Η παντρεύτηκαν τον Άυγουστο του 2019 μετά από έναν χρόνο αρραβώνα και φαίνεται πως άρχισαν να ζουν χωριστά στις αρχές του 2023.

ellie goulding

Η ανάρτηση του Κάσπαρ Τζόπιλνγκ

Ο 32χρονος έμπορος τέχνης, Κάσπαρ Τζόπιλνγκ, έκανε επίσης ανακοίνωση μέσω κοινωνικών δικτύων για τον χωρισμό του από την Έλι Γκούλντινγκ.

Ο Κάσπαρ ανέφερε: “Αισθάνομαι (δυστυχώς) ότι πρέπει να μιλήσω για την τρέχουσα κατάσταση με την Έλι, με την ελπίδα ότι αυτό θα λύσει τις εικασίες των δημοσίων μέσων ενημέρωσης. Οι αποφασίσαμε να χωρίσουμε πριν από λίγο καιρό. Το ξέρει ήδη η οικογένειά μας και οι φίλοί μας – προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε το θέμα κρυφό. Παραμένουμε κοντά φίλοι και συνεργάτες στο καλύτερο συμφέρον του Άρθουρ, του γιου μας. Αυτή είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω γι’ αυτό – παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή μας”.

caspar jo

*Πηγή φωτογραφίας: ZumaPress

δειτε ακομα

δειτε ακομα