Δώρα Τσαμπάζη: Το γκράφιτι για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη έξω από το σχολείο του! “Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Γιώργου μας”

Ο γιος του αείμνηστου Αλέξανδρου Νικολαΐδη και της Δώρας Τσαμπάζη είχε σήμερα την ονομαστική του εορτή.

Ο μικρός δέχτηκε ένα συμβολικό δώρο από φίλο των γονιών του ο οποίος δημιούργησε ένα γκράφιτι του Ολυμπιονίκη που πέθανε μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Το γκράφιτι σχεδιάστηκε έξω από το 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης εκεί που υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Η Δώρα Τσαμπάζη μαζί με τον γιο και την κόρη της βρέθηκαν στο σημείο και φωτογραφήθηκαν με το ομοίωμα του μπαμπά τους που τόσο τους λείπει!

Δώρα Τσαμπάζη – Το γκράφιτι για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη έξω από το σχολείο του

«Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Γιώργου μας έκανε ο Σιμόπουλος Μάριος που σήμερα ολοκλήρωσε το γκράφιτι του Αλέξανδρου στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης, στο κτίριο όπου υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος μέχρι το 1997 όπου και αποφοίτησε. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το δήμαρχο Σταυρούπολης κ. Δεμουρτζίδη για την πρωτοβουλία και τον διευθυντή τομέα αθλητισμού κ. Αναστασιάδη για τα διαδικαστικά. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη, Σιμόπουλο Μάριο που δούλεψε αδιάκοπα τέσσερις ημέρες, προκειμένου αύριο οι μαθητές που θα επιστρέψουν στα θρανία να το δουν μπροστά τους» έγραψε στην ανάρτησή της.

 

δειτε ακομα