Η Δώρα Τσαμπάζη ανακοίνωσε στην κόρη της τον θάνατο του πατέρα της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, η Δώρα Τσαμπάζη μίλησε ανοιχτά για τον θάνατο του συζύγου της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, και τη δύσκολη στιγμή που έπρεπε να πει στην κόρη τους ότι ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή. Η συνέντευξη περιλάμβανε επίσης τα συναισθήματα που ένιωσε η ίδια κατά τη διάρκεια της ασθένειας και του θανάτου του συζύγου της.

Η Δώρα Τσαμπάζη αναφέρθηκε στο πώς αντιμετώπισε την απώλεια του συζύγου της και το πώς κατάφερε να επιβιώσει από αυτήν τη δύσκολη εμπειρία. Ανέφερε ότι το πένθος ξεκινά πριν χάσεις τον άνθρωπό σου και ότι ο πρώτος χτύπος ήταν όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της είχε καρκίνο. Μετά από αυτό, ακολούθησε η ημέρα που έφυγε, η κηδεία του και η τελετή, στην οποία έπρεπε να παραμείνει δυνατή.

Η Δώρα Τσαμπάζη αναφέρθηκε επίσης στο πώς ανακοίνωσε στην κόρη τους τον θάνατο του πατέρα της. Εξήγησε ότι όταν της μετέφερε τα νέα, το βλέμμα της κόρης της ήταν γεμάτο απορία και απόγνωση. Ωστόσο, της υποσχέθηκε ότι θα καθόταν μαζί της όλο το βράδυ για να της λύσει όλες τις απορίες μέχρι να κοιμηθεί.

δειτε ακομα

δειτε ακομα