Δώρα Πατσιώτη: “Ο χωρισμός και η επανασύνδεση με τον Κώστα Φραγκολιά σε μεγαλύτερη ηλικία” – Η απάντηση στο ενδεχόμενο γάμου

Συνέντευξη στην εφημερίδα Ontime και την Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Δώρα Πατσιώτη. Η ίδια μίλησε για την γνωριμία της με τον Κώστα Φραγκολιά, το ενδεχόμενο γάμου και την επιχείρηση μασάζ που διατηρεί.

Δώρα Πατσιώτη – Η γνωρίμια με τον Κώστα Φραγολιά, ο γάμος και η επιχείρησή της 

«Δυστυχώς, κάποιοι άνθρωποι παρεξηγούν το μασάζ. Θεωρούν ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι παραπάνω. Μια υπηρεσία παραπάνω, δηλαδή, από το κανονικό μασάζ», δήλωσε αρχικά η Δώρα Πατσιώτη και συνέχισε: 

«Έχουν ζητήσει κάτι παραπάνω από μασάζ, σε περιοχές που δεν επιτρέπεται. Εννοείται ότι εμείς έχουμε ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο, το οποίο τηρείται αυστηρά», ανέφερε η γνωστή επιχειρηματίας. 

Σχετικά με τον Κώστα Φραγκολιά ανέφερε: «Ήμασταν μαζί όταν εγώ ήμουν είκοσι πέντε κι εκείνος είκοσι οκτώ για περίπου ένα χρόνο. Χωρίσαμε και ξαναβρεθήκαμε σε μεγαλύτερη ηλικία. Είμαστε σχεδόν επτά χρόνια μαζί». 

Σκέφτεστε τον γάμο; 

 Ναι, τον σκεφτόμαστε, αλλά επειδή ζούμε σαν παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια, δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή μας. Ζούμε σαν παντρεμένοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά έχουμε πει: είτε κάνουμε ένα παιδί είτε όχι, κάποια στιγμή θα το κάνουμε και αυτό. 

 Photo Credits: NDP

δειτε ακομα

δειτε ακομα