Δημήτρης Πανόπουλος: Η αντίδρασή του μετά τη συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού που τον αναφέρει

Ο Δημήτρης Πανόπουλος μίλησε στην κάμερα της “Super Κατερίνα” και εξέφρασε την άποψή του σχετικά με τα όσα ανέφερε η Ναταλία Γερμανού για τον συνεργάτη της, στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Night Out.

“Γνώριζα το περιεχόμενο της συνέντευξης, μου το είχε αναφέρει η Ναταλία. Θεωρώ ότι οι εσωτερικές δυσκολίες δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται και πάντα προτιμώ να μη συζητώ δημόσια τα θέματα που αφορούν την εργασία μου. Η συνεργασία μας ήταν απαιτητική, ίσως η Ναταλία περίμενε κάτι διαφορετικό από αυτήν. Από την πλευρά μου, επιμένω πως έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό.

Ορισμένες απαιτήσεις ήταν δύσκολες, αλλά δεν μπορούσα να παραιτηθώ από την προσπάθεια μου να παρέχω το καλύτερο. Πιθανόν να υπήρξα και εγώ εμπόδιο, αλλά η πραγματικότητα είναι πως η συνεργασία μας εξελίχθηκε. Χρειάζονται δύο για να χορέψουν και αυτή η πρώτη χρονιά ήταν δύσκολη για εμάς και τους δύο” ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

“Δεν θέλω να δικαιολογηθώ, απλά να αναφέρω τα γεγονότα. Πλέον, η συνεργασία μας εξελίσσεται από την καλύτερη σκοπιά και φέτος είμαστε στην τρίτη χρονιά. Αν τα όρια υπερβαίνονταν, θα το γνώριζαν όλοι, θα είχε αποτυχημένη πορεία” συνέχισε δηλώνοντας ο Δημήτρης Πανόπουλος.

“Πλέον, όλοι καταφέρνουν να προβάλλουν αυτό που χρειάζεται. Για μένα, η Ναταλία είναι ίσως η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια, καθώς επιδεικνύει αξιοσέβαστη επαγγελματική δεινότητα. Παρόλα αυτά, επισημαίνω πως έχω εκφράσει ανοιχτά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω με την επικοινωνία μας, χωρίς να κρύβω τίποτα” τελείωσε σχολιάζοντας τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια.

δειτε ακομα

δειτε ακομα