Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή νομίζοντας ότι παντρεύομαι με την Ιλένια Ουίλιαμς”

Ο Θανάσης Πάτρας και η κάμερα του «Mega Καλημέρα» συνάντησαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην γειτονιά του, με τον παρουσιαστή να θυμάται στιγμιότυπα της παιδικής του ηλικίας.

«Σαν παιδιά εμείς ζήσαμε τη γειτονιά, χτυπάγαμε τα κουδούνια. Μου λείπουν τα πείσματα των γονιών μου που με ρώταγαν “ποτέ θα έρθεις;”. Δεν έχω κάποιον άνθρωπο δίπλα μου να του πω “είμαι καλά, έφτασα”», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Δεν λέω ότι έχω ανάγκη την συντροφικότητα για να μην… φοβηθούν οι κοπέλες. Έχω απεριόριστη ανάγκη για συντροφικότητα».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως δεν ήθελε να μάθει η μητέρα του για τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή νομίζοντας ότι παντρεύομαι με την Ιλένια Ουίλιαμς. Όταν καταλάβαμε ότι πρέπει να χωρίσουμε, έκανα το εξής. Ήταν Σάββατο και μου λέει η μάνα μου ότι χάλασε η τηλεόραση. Πήγα τη Δευτέρα και το είπα στον αέρα για να ξεθυμάνει. Δεν έφτιαξα την τηλεόραση της μητέρας μου για να μην μάθει τον χωρισμό μου με την Ιλένια» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Οι γονείς μου έχασαν σε βρεφική ηλικία τον αδελφό μου. Απέκτησαν εμένα μετά από 10 χρονιά. Ήμουν ο μαθητής που έλεγε την προσευχή στο σχολείο», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως δεν θα άλλαζε κάτι στον Στέφανο Κασσελάκη επικοινωνιακά, ωστόσο τώρα πρέπει να μιλήσει με πολιτικά επιχειρήματα.

«Έχω κάνει μία επαγγελματική αποτυχία στη ζωή μου. Δεν έχω κάνει ακόμα την επιτυχία που θέλω στην τηλεόραση», συμπλήρωσε.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

δειτε ακομα

δειτε ακομα