Δημήτρης Κοντολάζος: Δεν πήγε στον γάμο της κόρης του – Έχουν να μιλήσουν τρία χρόνια

Ο Δημήτρης Κοντολάζος απουσίαζε από τον γάμο της κόρης του, Αγγελικής. Οι φήμες που προηγούνταν περί προβλημάτων στη μεταξύ τους σχέση επιβεβαιώθηκαν ύστερα από αυτό. Κατά συνέπεια, πατέρας και κόρη έχουν να μιλήσουν περίπου τρία χρόνια όπως μετέφερε έγκυρη πηγή στην “Espresso”.

“Καρπός” του πρώτου γάμου του τραγουδιστή με την Ελένη Κωβαίου, η Αντζυ παντρεύτηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Αντώνη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 4 Ιουνίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, στο Πόρτο Ράφτη.

Ωστόσο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν παρέστη στην ωραιότερη έως τώρα στιγμή της ζωής της θυγατέρας του. Όπως ήταν φυσικό, η ρήξη στη σχέση πατέρα και κόρης φαίνεται ότι είχε ως αιτία το γεγονός ότι η Αντζυ δεν κατάφερε ποτέ να αναπτύξει καλή επικοινωνία με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, την Καρολίνα με την οποία ο καλλιτέχνης έχει άλλη μία κόρη, τη Σοφία. Ενώ, η Σοφία παραβρέθηκε στο γάμο της Αντζυς και της ευχήθηκε τα καλύτερα.

Στο πλευρό της Αγγελικής ήταν η μητέρα της Ελένη και ο δεύτερος σύζυγός της Βασίλη. Ήταν αυτός που παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό, αφού ο ίδιος την έχει μεγαλώσει σαν κόρη του.

Η απάντηση του Δημήτρη Κοντολάζου

Η “Espresso” επικοινώνησε με τον Δημήτρη Κοντολάζο προκειμένου να παρατεθεί και η δική του άποψη στο ρεπορτάζ, αλλά ο γνωστός τραγουδιστής αρνήθηκε ευγενικά να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη σχέση του με την κόρη του. Περιορίστηκε στη λακωνική δήλωση “Να είναι ευτυχισμένη!”.

δειτε ακομα