Δήμητρα Σιγάλα: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της! “Θα μπορούσα να είχα χάσει τη ζωή μου αν δεν ήταν η μητέρα μου”

Η Δήμητρα Σιγάλα μίλησε για τη στιγμή που κινδύνευσε η ζωή της και πώς την έσωσε η μητέρα της, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!. 

Αρχικά, η ηθοποιός εξηγεί: «Όταν σπούδαζα στη Θεσσαλονίκη, υπέστη ένα έκτακτο χειρουργείο. Θα μπορούσα να είχα χάσει τη ζωή μου αν δεν ήταν η μητέρα μου. Ήταν η περίοδος που είχα εξετάσεις στο πανεπιστήμιο και εκείνη ήρθε να παραμείνει μαζί μου για να με υποστηρίξει ψυχολογικά αλλά και να επιμεληθεί τη φροντίδα μου, να μαγειρέψει, καθώς εγώ ήμουν αφοσιωμένη στη μελέτη».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Ένα απόγευμα επέστρεψα σπίτι με έντονο πόνο στην κοιλιά, πυρετό και διαρροϊκή κατάσταση. Δεν είχα το θάρρος να πάω στον γιατρό και, αν δεν ήταν η μητέρα μου να με οδηγήσει στο νοσοκομείο, ίσως να μην ήμουν εδώ τώρα. Μου διαγνώστηκε περιτονίτιδα και τα καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό. Είχα έντονη κατάσταση στο νοσοκομείο και αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες».

«Αυτή η εμπειρία μου έδειξε πόσο πολύτιμοι είναι οι αγαπημένοι μας. Πόσο σημαντικό είναι να έχουμε αγαπημένους που νοιάζονται για μας και πόσο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τη δική μας βοήθεια όταν χρειαστεί», τόνισε τέλος. 

δειτε ακομα

δειτε ακομα