Δήμητρα Παπαδήμα: “Όταν το έμαθε ο πατέρας μου, θυμάμαι να με σημαδεύει με την καραμπίνα”

Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου για τα παιδικά της χρόνια, όπου αποκάλυψε ότι ο πατέρας της τη σημάδευε με μια καραμπίνα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το βουητό ενός οικογενειακού μυστικού που από πολύ μικρή ηλικία είχε μέσα της και πώς έζησε τη ζωή της μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτούσια συγγραφέας του μυθιστορήματός της “Όλα Μαύρα”.

Πώς ήταν τα παιδικά σας χρόνια;

Η Δήμητρα Παπαδήμα περιέγραψε την ανωριμότητα των γονιών της και το πόσο εξάντληση της προκάλεσε η κατάσταση αυτή. Επίσης, αποκάλυψε ότι της απαγόρευσαν να σπουδάσει και ότι ένιωθε φόβο για τη μητέρα της.

Φόβος, οργή. Πολύ δύσκολα συναισθήματα, ειδικά για ένα παιδί. Είναι μεγάλη η πληγή;

Η Δήμητρα Παπαδήμα εξήγησε ότι έχει πληγωθεί πολύ και το έχει μετατρέψει σε οργή. Επιπλέον, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε λόγω της οικονομικής κατάστασης της οικογένειάς της και σε πόσο δύσκολο ήταν να πάει σχολείο και να κάνει τα πράγματα που αγαπούσε, όπως ο χορός.

Μεγάλες δυσκολίες, τραυματικές μνήμες. Πού δουλεύατε;

Η Δήμητρα Παπαδήμα είπε ότι από τα 17 της χρόνια δούλευε ως υπάλληλος σε μια ασφαλιστική εταιρεία και περνούσε πολλά δύσκολα. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει αντιμετωπίσει επίθεση και φυσική βία.

δειτε ακομα