Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η ανασφάλεια της σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ενεργή στα social media και στο Instagram μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους ακολούθους της.

Σε ένα Q&A με τους ακολούθους της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε σε πολλές ερωτήσεις, μεταξύ των οποίων και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί με τον σύντροφό της.

Δήμητρα Αλεξανδράκη – Απαντά στο ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας

«Αισθάνομαι ότι έχω δημιουργήσει την οικογένειά μου με τον άνθρωπό μου και έχουμε την Άιζα και την Κιάρα, τις οποίες θεωρώ ως τα δικά μου παιδιά. Ειδικά με την Άιζα, νομίζω πως την έχω γεννήσει εγώ. Φυσικά, να είμαστε σαφείς, δεν είναι το ίδιο με το να κάνεις ένα παιδί. Δεν κρύβω όμως ότι το σκέφτομαι, αλλά μετά με πιάνουν οι ανασφάλειες. Ακόμη και τώρα που είμαι μεγαλύτερη, οι ανασφάλειες με πιάνουν και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη. Δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι καλή μητέρα και να δώσω όλα όσα πρέπει σε ένα παιδί, μαζί με όλα όσα σκέφτονται οι γυναίκες για το να κάνουν ένα παιδί. Από τη μία είπα: “Ναι, ας το κάνουμε”, αλλά μετά μετανιώνω και λέω “όχι, δεν νομίζω ότι είμαι έτοιμη”. Ωστόσο, απολαμβάνω πραγματικά το χρόνο που περνάμε μαζί με τον σύντροφό μου. Έχουμε τις δουλειές μας και απολαμβάνουμε τη ζωή μας και δεν είμαι σίγουρη αν θέλουμε να κάνουμε παιδιά», εξήγησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το απόσπασμα από το Instagram της Δήμητρας Αλεξανδράκη:

 

δειτε ακομα