Δήμητρα Αλεξανδράκη: Απάντηση μέσω Instagram σχετικά με τη σχέση της με την Ιωάννα Τούνη

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απαντά στις ερωτήσεις των ακολούθων της στο διαδίκτυο.

Μεταξύ άλλων, της ζητήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη σχέση της με την Ιωάννα Τούνη, τονίζοντας πως όλα είναι εντάξει και ότι δεν έχουν ξεσπάσει ποτέ καβγάδες.

«Ας επαναλάβουμε για άλλη μια φορά πράγματα που είναι αυτονόητα. Δεν έχουμε καβγαδίσει με την Ιωάννα και τον Δημήτρη. Στο διάστημα αυτό, ήμουν πολύ απασχολημένη με τη δουλειά μου.

Διαβάστε επίσης: Δήμητρα Aλεξανδράκη: Πιθανότητα να αποκτήσει παιδί με τον σύντροφό της, “Το έχω σκεφτεί αλλά με τρομάζει η ιδέα”

Η Ιωάννα έχει τις δικές της δουλειές. Εγώ είμαι συνέχεια στα πόδια μου, πηγαίνω και έρχομαι. Δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργείτε τέτοιου είδους σενάρια…

Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε. Είμαστε καλά. Μην προσπαθήσετε να βρείτε προβλήματα εκεί όπου δεν υπάρχουν. Όλα είναι εντάξει. Μην φαντάζεστε πράγματα που δεν υπάρχουν. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Σκοπεύουμε να συναντηθούμε σε λίγες μέρες.

Είχαμε μετακομίσεις και είχα αρκετά πράγματα να διεκπεραιώσω με το κατάστημα μου. Δουλεύουμε και ασχολούμαστε με πολλά πράγματα. Δεν κάνουμε τίποτα άλλο εκτός από το να πίνουμε καφέ όλη μέρα. Δεν καταλαβαίνω πώς σας ήρθαν αυτές οι σκέψεις», εξήγησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

δειτε ακομα