Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: Αναζητούν Οικόπεδο στην Κρήτη για τον Ίδιοι τους τον Καταφύγιο – Η Δήλωση του Ηθοποιού

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και είναι αχώριστοι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “RealLife”, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός αναζητούν το ιδανικό μέρος στην Κρήτη που θα αποτελέσει το προσωπικό τους ησυχαστήριο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, ο Βασίλης Μπισμπίκης αναζητά οικόπεδο για να χτίσει το δικό του καταφύγιο στο αγαπημένο του νησί.

Αγαπά πολύ το νησί και θέλει να βρει ένα μέρος που θα γίνει το ησυχαστήριό του. Ακόμα δεν έχει βρει την κατάλληλη τοποθεσία, είναι προς αναζήτηση», δηλώνει στη “RealLife” ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Να σημειώσουμε πως η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με τον Γιώργο Σαμπάνη, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης συμμετέχει στη σειρά “Σασμός”. Παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, πάντα βρίσκουν ευκαιρία να ταξιδεύουν στην Κρήτη και να περνάνε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

δειτε ακομα

δειτε ακομα