Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποκαλύπτει: “Ο Γιώργος Θεοφάνους έμενε στο σπίτι μου μόλις είχε χωρίσει με την Ευρυδίκη”

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου συζητά για τις μουσικές του επιτυχίες.

Στη συναρπαστική του εμπειρία για την Eurovision της χρονιάς 2002, ο τραγουδιστής αποκάλυψε το πώς έγραψε το τραγούδι “Gimme” μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους και μίλησε για την καυτή τους παρουσία στη σκηνή. Επίσης, έκανε αναφορά στον χωρισμό του Γιώργου Θεοφάνους από την Ευρυδίκη.

Όσα αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

«Το Gimme γράφτηκε στα τέλη του 2001. Μας είχε γίνει ανάθεση από το ΡΙΚ για να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο και ήμασταν στην Μαγιόρκα όπου μας είχε στείλει η Ρούλα Κορομηλά με το πρωινό τότε στον Alpha. Κάναμε γυρίσματα λοιπόν στην Μαγιόρκα, θυμάμαι τις διαδρομές τότε με πολλές στροφές, ο Γιώργος Θεοφάνους έγραφε ο τραγούδι. Θυμάμαι πως έγραφε και στο αεροπλάνο μέσα τους στίχους. Έμενε στο σπίτι μου τότε ο Γιώργος, μόλις είχε χωρίσει με την Ευρυδίκη και τον φιλοξενούσα μέχρι να βρει σπίτι.

Το δεύτερο υποψήφιο ήταν το “Μάτια μου”. που εγώ και ο Γιώργος το θέλαμε περισσότερο αλλά τα παιδιά στην εταιρία διάλεξαν το Gimme. Έκανε μεγάλη επιτυχία και πήγε πάρα πολύ καλά στην Eurovision. Θα εμφανιζόμασταν ημίγυμνοι στη σκηνή και εγώ ευθύνομαι που δεν έγινε αυτό. Ο Γιώργος με μέμφεται ακόμα για αυτό γιατί θεωρεί ότι, αν το κάναμε, θα πηγαίναμε ακόμα καλύτερα. Το θεώρησα λίγο κιτς», είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα