Χριστίνα Κοντοβά & Τζώνη Καλημέρης: Κοινή εμφάνιση λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους

Μετά από 5,5 χρόνια σχέσης η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνης Καλημέρης αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους πριν από κάποιους μήνες.

Ωστόσο, οι δυο τους διατηρούν μια άψογη σχέση, καθώς τους ενώνει η μικρή Είντα, στην οποία και οι δύο έχουν μεγάλη αδυναμία.

Χριστίνα Κοντοβά & Τζώνης Καλημέρης – Η κοινή εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνης Καλημέρης πραγματοποίησαν μια κοινή εμφάνιση. Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στην έκθεση της εικαστικού και αδερφής του Τζώνη Καλημέρη, Αννίτας και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό του FTHIS.GR που ήταν εκεί.

«Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας. Για να χρησιμοποιήσω τα κλισέ που χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε τέτοιες καταστάσεις, κλείσαμε ένα κύκλο. Δεν μου αρέσει να συζητάω για τα προσωπικά μου. Μια χαρά είμαστε με την Χριστίνα και μια χαρά με την Ada. Σε επίπεδο μπαμπάς-κόρης δεν έχει αλλάξει κάτι. Η Χριστίνα έκανε τρομερές προσπάθειες (για την υιοθεσία), έμεινε πολύ καιρό εκεί πέρα για να πετύχει αυτό που ήθελε και τα κατάφερε. Είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει τα πάντα στη ζωή της μόνη της, χωρίς να έχει μπάρμπα στην Κορώνη, μόνη της τα έκανε όλα και με τη βοήθειά μου, κατάφερε και με την Ada», είχε δηλώσει λίγο καιρό πριν ο Τζώνης Καλημέρης για τη σχέση του με την Χριστίνα Κοντοβά.  

Δείτε φωτογραφίες από την κοινή εμφάνιση της Χριστίνας Κοντοβά και του Τζώνη Καλημέρη:

δειτε ακομα

δειτε ακομα