Αντιδράσεις προκλήθηκαν από τη διαφήμιση ενός πολυκαταστήματος με τον Τάσο Μπουγά. Οι δηλώσεις του τραγουδιστή έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

Πρόσφατα, μια νέα διαφήμιση για το Πάσχα κυκλοφόρησε από μια γνωστή αλυσίδα πολυκαταστημάτων, με πρωταγωνιστή τον λαϊκό τραγουδιστή Τάσο Μπουγά. Στη διαφήμιση, ο Μπουγάς φορά τα μαύρα γυαλιά του και ερμηνεύει μια διασκευή του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου, “Φεγγάρι μου”, οι στίχοι του οποίου αναφέρονται στο ψήσιμο του παραδοσιακού οβελία. Ωστόσο, η διαφήμιση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις, κυρίως από τους vegan.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Μπουγάς μίλησε για τη συμμετοχή του στη διαφήμιση και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τη συνεργασία του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι δεν είχε επικοινωνήσει με τη Θεοδωρίδου και ότι οι στίχοι του τραγουδιού δεν μπορούσαν να ερμηνευτούν από κάποιον άλλο εκτός από αυτόν. Επίσης, αναφέρθηκε στη δελεαστική πρόταση της εταιρείας και στη συνεργασία του με τον συνθέτη Θεοφάνους. Τέλος, ο Μπουγάς αναφέρθηκε στον στίχο του τραγουδιού που τον καθιστά μοναδικό ερμηνευτή του.

δειτε ακομα