Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: “Η δουλειά μου και η ευημερία προηγούνται του έρωτα”

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών το βράδυ της Τετάρτης και δήλωσε ανοιχτή σε μια νέα σχέση, ενώ παράλληλα ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην τη ρωτούν περισσότερο για τον προηγούμενο σύντροφό της.

«Δεν παραμελώ τον έρωτα. Είναι πάντα μέρος της ζωής μου. Καλώς να έρθει, αλλά δεν είναι προτεραιότητα. Προτεραιότητα είναι η δουλειά μου και η ευημερία μου. Έτσι, ο έρωτας έρχεται φυσικά στην καλοπέραση», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με τον προηγούμενο σύντροφό της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε: «Έχουμε κουραστεί και οι δύο να ακούμε αυτό το θέμα. Θέλω να το αφήσουμε στο παρελθόν».

Τέλος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ρωτήθηκε αν πήγε για ποτό στο μαγαζί του προηγούμενου συντρόφου της. Η ίδια απάντησε: «Πήγα για ποτό, αλλά όχι εκεί που νομίζεις. Δεν έχω πρόβλημα να πάω στο μαγαζί του προηγούμενου συντρόφου μου για ποτό, αν τον δω έξω θα μιλήσουμε, αλλά υπάρχουν κι άλλα μέρη. Αν πάω, εσείς θα είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζετε, γι’ αυτό προσπαθώ να το αποφύγω».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

δειτε ακομα

δειτε ακομα